Menü Bezárás

Stand or Fall

Fordító: Darla • Editor: Bailong

Időtartam: 32×40 perc

Volt idő, amikor Guan Wen (Qin Lan) megállíthatatlan erő volt a munkahelyen. Hihetetlen képessége volt, hogy sikeresen tárgyaljon a legésszerűtlenebb ügyfelekkel is, így gyorsan emelkedett a munkahelyi ranglétrán. Amikor azonban beosztottjai kegyetlen irodai támadások áldozatává válik, Guan Wen-nek nincs más választása, mint felmondani.

Tapasztalatai birtokában Guan Wen bízik abban, hogy gyorsan talál új állást, de miután több interjún is elbukik, komoly kétségei támadnak. Guan Wen kissé kétségbeesettnek érzi magát, ezért elfogad egy állást egy sikertelen bevásárlóközpontban.
Guan Wen még inkább úgy érzi, hogy egy kicsit maga is kudarcot vallott, és még jobban elszomorodik, miután összefut egyetemi exével, Ding Ninggel (Wang Yang). Két legjobb barátnőjéhez, Chen Xuan Xuan-hoz (Liu Yun) és Jing Zhi Qiu-hoz (Zhang Meng) fordul vigaszért, Guan Wen megpróbálja összeszedni magát, de ez nem könnyű, amikor jelenleg mindhárman küzdenek a felnőtt élet kihívásaival.

A három legjobb barátnő mindent megtesz, hogy támogassák és vigasztalják egymást, és rájönnek, hogy ha az élet egy csata, akkor ők maguk a legjobb fegyverek.
Kellő elszántsággal és kitartással vajon megvan-e a három barátban az, ami ahhoz kell, hogy ismét győztesen emelkedjenek ki?

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

2
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » Darla, Sorozatok, Sorozatok » Kína

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

2 Hozzászólás