Menü Bezárás

Attention, Love!

Fordító: Léda és Xialongne • Editor: Lilly

Időtartam: 15×70 perc

Egy fiú és egy lány születése óta egymásnak volt rendelte a sors. Réges-régen a két legjobb barátnak született egy-egy gyermeke. Az egyik a fiát Li Zhengnek nevezte el, ami azt jelenti, hogy “figyelem”, a másik pedig a lányát Shao Xi, ami katonai nyelven azt jelenti, hogy “nyugalom”. A két gyerek úgy nőtt fel, hogy megtestesítették a nevüket: Li Zheng szorgalmas és különösen odafigyel mindenre, amit el akar érni az életben, Shao Xi pedig lazábban és lustábban viszonyul az élethez és az iskolához. Amikor Li Zheng visszatér Tajvanra, miután Japánban nőtt fel, a középiskolában találkozik először Shao Xi-vel. A sarkalatosan ellentétes személyiségük ellenére a sorsuk erős vonzása összehozza őket. 

Vajon mindketten tudnak-e alkalmazkodni ahhoz, hogy egymás mellett legyenek, vagy az élet erős erői távol tartják őket egymástól?

Szereplők

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

3
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Tajvan, Fordító » Léda, Fordító » Xialongne, Guo Shu Yao, Joanne Tseng, Riley Wang, Sorozatok, Sorozatok » Tajvan, Wang Zi, Xin Di Huang, Zhang Guang Chen

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?