Menü Bezárás

A time to remember

Fordító: Tami • Editor: Xialongne

Időtartam: 20×12 perc

Kívülről úgy tűnhet, hogy Jung Woo Jinnek (Sungyeol) mindene megvan, amire csak vágyhat. Természetes tehetségével, páratlan külsejével és gyors észjárásával a nemzet leggyorsabban felemelkedő sztárjává vált. Bármihez is nyúl, garantáltan a következő nagy sláger lesz, ami Woo Jint egyfajta nemzeti jelenséggé teszi. De a csillogó külső mögött egy mélyen rejtett titok rejtőzik. Woo Jin egy olyan betegségben szenved, amely miatt mindenre emlékszik, ezért folyamatosan a múlt emlékei és érzelmei bombázzák.

Mivel képtelen elmenekülni élete azon pillanataitól, amelyeket bármit megadna azért, hogy elfelejthessen, Woo Jin egy pokoli rémálomban él, amely örökké tart. Mivel nem tud elmenekülni a múlt elől, Woo Jin izgatottá válik, amikor véletlenül összefut egy nővel, akit látszólag egy szokatlan betegség sújt. Do Hae Soo (Binnie) képtelen emlékezni bármire, ami egy hónapnál régebben történt, és egyik pillanatról a másikra éli az életét. Mivel Hae Soo nem emlékszik semmire, ami a múltban történt, nincs más választása, mint hogy folyamatosan előre haladva élje az életét.

Woo Jin-t lenyűgözi a nő, aki úgy tűnik, soha nem emlékszik rá, és azon kapja magát, hogy többet akar tudni róla. Woo Jin és Hae Soo egyre közelebb kerülnek egymáshoz, és megtalálják a módját annak, hogy a nő közel legyen hozzá; de milyen jövőjük lehet együtt, ha a nő sosem emlékszik, a férfi pedig sosem felejt?


Az A Time to Remember egy imádnivaló szerelmi történet egy kis fantasy csavarral, egy 2021-es koreai romantikus dráma, amelyet Hwang Kyung Sung rendezett.

Szereplők:

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

0
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Korea, Binnie, Fordító » Tami, Nam Kyu Hee, Park Sung Woo, Sorozatok, Sorozatok » Korea, Sungyeol

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?