Menü Bezárás

Since I Met U

Fordító: Xialongne • Editor: Lilly

Időtartam: 16×30 perc

Egy édességbolt vezetőjeként Chengmu (Zhou Jun Wei) egyetlen vágya, hogy boltja a legjobb legyen a szakmában. Chengmu keményen dolgozik, hogy valóra váltsa ezt az álmát, és örömmel tölti el, amikor az üzlet népszerűsége nőni kezd. De ezzel a népszerűséggel együtt jár azok figyelme is, akiket legszívesebben elkerülne, nevezetesen a sznob ételbloggereké, akik többet gondolnak magukról, mint az ételekről, amiket véleményeznek.
A legnépszerűbb ételbloggerek között van Jiang Sihan (Jin Zi Xuan), egy gazdag ételblogger, akinek elkötelezett követői vannak. A Chengmu üzletét övező pletykák nyomán Sihan megérkezik, hogy a saját szemével tudja meg, mi ez a nagy felhajtás. Először szkeptikus, de Chengmu finom desszertjei végül meggyőzik Sihant. Természetesen egy olyan aranyos gyerek, mint Rui Rui (Lennon Sun), aki le tudja rombolni Sihan védelmét, csak még könnyebbé teszi a meggyőzését.

Sihan egyre gyakrabban tér vissza Chengmu boltjába, és nem tudja letagadni az érzéseket, amelyek minden alkalommal felkavarják, amikor ott van. Napról napra jobban megszereti Chengmu-t és Rui Rui-t. Vajon Sihan élete váratlan fordulatot vesz?


A “Since I Met U” egy 2022-es kínai romantikus sorozat, amelyet Mi Bao rendezett.

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

1
0
Posted in Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » Xialongne, Sorozatok, Sorozatok » Kína

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?