Menü Bezárás

Choosing Spouse by Lottery

Fordító: Közös Panda Fordítás • Editor: Lilly

Időtartam: 8×43 perc

Mivel az ország születési rátája történelmi mélyponton van, és a lakosság életkora folyamatosan emelkedik, a japán kormány nemzeti válság küszöbén áll. Ezen aggasztó statisztikák leküzdése érdekében a kormány úgy döntött, hogy bevezeti a “Házassági lottótörvényt”. Az új törvény értelmében minden 25-39 év közötti, egyedülálló és gyermektelen állampolgárnak részt kell vennie a kormány által tervezett vakrandikon. Miután véletlenszerűen kiválasztják a férfiakat és nőket ezekre az államilag jóváhagyott randevúkra, minden polgárnak részt kell vennie a kijelölt házassági interjún. Bár nem feltétlenül kell beleegyezniük a kormány által javasolt házasságba. Valójában minden polgárnak joga van kétszer is visszautasítani a kormány ajánlatát. Ha azonban addig nem sikerül megfelelő párt találni, a harmadik elutasítás automatikusan kétéves szolgálatra kötelezi az illetőt a Terrorizmusellenes Tevékenységeket támogató csoportban.

A huszonhat éves, egyedül élő tokiói rendszermérnök, Tatsuhiko Miyasaka (Nomura Shuhei) tökéletesen elégedett volt egyedülálló életével. Mivel Tatsuhiko meglehetősen súlyos gyermekkori traumától szenvedett, az élete könnyebb volt mások nélkül. Most azonban, az új törvénynek köszönhetően Tatsuhiko kénytelen felkészülni egy olyan randira, amit egyedül sosem tervezett volna. Eközben egy másik tokiói lakos, Nana Fuyumura (Rin Takanashi) is hasonló helyzetben találja magát. Az új törvény hatálya alá tartozik, miután nemrég szakított a barátjával, és most vissza kell kényszerítenie magát a randizás világába, vagy el kell viselnie a következményeket. 

De mi van, ha még nem áll készen?


A kormány által kényszerített Tatsuhikónak és Nanának nincs más választása, mint részt venni a kötelező házassági meghallgatáson. De vajon tényleg elvárható-e, hogy két vadidegen ember ilyen szokatlan körülmények között találja meg az életre szóló boldogságot?

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

1
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Japán, Fordító » Közös Panda Fordítás, Sorozatok, Sorozatok » Japán

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

2 Hozzászólás