Menü Bezárás

A Week’s Grace

Fordító: Viki84

Időtartam: 10×30 perc

Park Ga Ram (Kwon Yuri) és Kim Seon Jae (Hyun Woo) teljesen szerelmesek egymásba, és már alig várták, hogy az esküvőjükre kerüljön sor. De mielőtt bármelyikük kimondhatta volna az esküjüket, tragédia történt. Egy szörnyű közlekedési balesetben Seon Jae súlyosan megsérült, Ga Ram pedig nem élte túl. Seon Jae kómában maradt, és nem tudhatta, hogy most egyedül küzd az életéért.
A balesetből felébredve egy olyan helyen találja magát, ahol még soha nem járt, és Ga Ramot egy idegen keresi fel, akit csak X-ként ismer. Ga Ram szívesen elfogadja a felajánlást, hogy megmentheti Seon Jae életét, de a nagylelkű ajánlatnak van egy csapdája. Ahhoz, hogy megmentse szerelme életét, Ga Ramnak megadatik az esély, hogy újra átélje az utolsó hetét a Földön, de ez idő alatt szakítania kell Seon Jae-vel.
Ga Ram beleegyezik az alku feltételeibe, és visszatér Seon Jae-hez, de hamarosan rájön, hogy a szakítás sokkal nehezebb lesz, mint ahogy azt elképzelte. Vajon képes lesz-e megtalálni a módját, hogy szakítson vele, mielőtt túl késő lenne?
Az élet, a halál és a második esélyek története, az “Egy hét kegyelem” egy 2021-es dél-koreai romantikus dráma Kim Gyoo Hyun rendezésében.

Szereplők:

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

0
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Korea, Fordító » Viki84, Han Ga Rim, Hyun Woo, Kwon Yuri, Sorozatok, Sorozatok » Korea, Yun Ji On

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?