Menü Bezárás

The Witch Store

Fordító: MetallicRose

Időtartam: 12×13 perc

Hye Ji (Jang Hye Won) amióta az eszét tudja, szerelmes az osztálytársába Yoo Ho-ba (Jeong Hyo Jun), de akárhogyan is próbálkozik, nem sikerül a fiú figyelmét magára terelnie. Minden erejével azt kívánva, hogy végre találkozzon egy fiúval aki viszonozza az érzéseit, Hye Ji az egyetlen olyan helyen találja magát, ami képes lehet a kívánsága valóra váltására: A Boszorkány Boltban.
Egy tehetséges boszorkány irányítása alatt álló Boszorkány Bolt csak azok számára látható, akik kétségbeesetten kívánják a vágyuk teljesülését. Hye Ji Yoo Hoo-ról szóló álmaival teli fejjel elmondja a kívánságát, de amint ezt megteszi, váratlan fordulatot vesznek az események. Nem csak szemtől-szemben találja magát egy tinivé lett boszorkánnyal, aki Young Ji-nek (Lee Hyun Joo) nevezi magát, hanem belemegy abba is hogy a Boszorkány bolt legújabb dolgozójává váljon. Young Ji-vel az oldalán, Hye Ji csak idő kérdésének érzi, hogy Yoo Ho végre észrevegye. De Yoon Ho helyett, úgy tűnik véletlenül a gyermekkori szomszédja, a jóképű dzsúdó versenyző, Sung Woo (Yeo One) figyelmét sikerült magára vonnia.


Sung Woo figyelmétől felzaklatva, Hye Ji Yoo Ho iránti érzelmei elkezdenek meginogni. Honnan kell tudnia, hogy melyik fiút szánta neki a végzet, ha szíve annyifelé húzza?


Ez az elbűvölő iskolás románc a „Boszorkány Bolt” ami egy 2019-es Dél Koreai romantikus vígjáték, amelyet Jung Sung Bin rendezett.

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

0
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Korea, Fordító » MetallicRose, Sorozatok, Sorozatok » Korea

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?