Menü Bezárás

Be My Princess

Fordító: Xialongne, Darla és Léda • Editor: Lilly

Időtartam: 30×45 perc

Mu Ting Zhou (Jeremy Tsui) világhírű bálványként és díjnyertes színészként hozzászokott ahhoz, hogy bárhol is jár, feltűnést kelt. Természetesen nem érte meglepetésként, amikor a rajongók világszerte elszédültek a bejelentéstől, miszerint egy új történelmi dráma főszerepét fogja játszani. Ami viszont meglepetésként érte, az az, hogy végül ki kapja meg az új főszereplőnő szerepét.
A részmunkaidőben tolmácsként és modellként dolgozó, friss diplomás Ming Wei (Zhou Jie Qiong) mindig is színésznő akart lenni, de sosem gondolta volna, hogy egyszer tényleg megkapja a lehetőséget. Miután azonban felfigyelt rá a szupersztár Ting Zhou, nemcsak meghallgatásra kerül a szupersztár közelgő drámáihoz, hanem meg is kapja a főszereplőnő szerepét. Tökéletesen illik a szerephez, a Ming Wei és Ting Zhou közötti kémia tagadhatatlan. Sajnos a történet, amelynek boldog véget kellett volna érnie, tragikus fordulatot vesz, miután Ting Zhou balesetet szenved, és csak egyetlen emlék marad utána: Ming Wei emléke, mint hercegnő, akinek kétségbeesetten szüksége van a védelmére.
Mivel nem hagyhatja Ting Zhou-t ilyen szomorú állapotban, Ming Wei beleegyezik, hogy eljátssza a szerepét, abban a reményben, hogy ezáltal segíthet a zavarodott sztárnak visszaszerezni az elvesztett emlékeit. Ming Wei a szárnyai alá veszi Ting Zhou-t, és mindent megtesz, hogy segítsen, de kezd kételkedni magában, amikor rájön, hogy az érzései Ting Zhou iránt egyre mélyülnek. Vajon képes lesz-e segíteni az amnéziás színésznek, mielőtt teljesen elveszíti a szívét?

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

0
0
Posted in Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » Darla, Fordító » Léda, Fordító » Xialongne, Sorozatok, Sorozatok » Kína

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?