Menü Bezárás

I Belonged to You

Fordító: Darla • Editor: Xialongne

Időtartam: 112 perc

A leghallgatottabb késő esti rádióműsor házigazdája, Chen Mo (Deng Chao) élte a jó életet. Karrierje szilárd volt, hírneve egyre nőtt, és ami a legjobb, hogy minden nap élete szerelmével, a rádióműsor társműsorvezetőjével, Xiao Ronggal (Du Juan) mehetett dolgozni. De minden megváltozott azon az éjszakán, amikor egy magányos hallgató betelefonált a műsorba, és szavai arra ösztönözték Xiao Rongot, hogy végleg elhagyja Chen Mo-t. Szerelmének és műsorvezetőtársának elvesztésével karrierje komoly lejtmenetbe kezd, amelynek végén végül egy nevetséges fogadást köt, amelynek biztos, hogy katasztrófa lesz a vége.
Eközben Chen Mo “kistestvérei” sem állnak jobban, sem az életben, sem a szerelemben. Mao Shiba (Yang Yang), egy küszködő feltaláló, aki az unokatestvéréből, Chen Mo-ból él, napjai nagy részét azzal tölti, hogy a helyi rendőr, Li Zhi (Bai Bai He) elől menekül. Valamiért Li Zhi úgy tűnik, hogy Shiba szerencsétlenségére, aki nem tud rájönni, hogy miért.
Ugyanakkor Chen Mo másik “bátyja”, Zhu Tou, az elmúlt nyolc évet főiskolai szerelmével, Yan Zi-vel töltötte párkapcsolatban. Bár évek óta együtt vannak, idejük nagy részét külön töltötték, mivel Yan Zi ezeknek az éveknek a nagy részét azzal töltötte, hogy Zhu Tou költségén beutazta a világot. Zhu Tou belefáradt abba, hogy hiányzik neki a világjáró barátnője, ezért azt reméli, hogy egy házassági ajánlat végleg hazahozza őt, de vajon tényleg boldogok lehetnek-e ennyi külön töltött idő után?
Annyi minden dolgozik ellenük, vajon ezek a lecsúszott lelkek megtalálják-e a boldogságot?
A Zhang Jiajia népszerű internetes regénye alapján készült “Hozzád tartozom” egy szórakoztató, mégis elgondolkodtató 2016-os romantikus drámafilm, amelyet Zhang Yibai rendezett.

Szereplők

Előzetes

» kattints ide.

Továbbiakért jelentkezz be!

Felirat letöltése (magyar) » kattints ide.

Nézd meg a Videán » kattints ide.

Továbbiakért jelentkezz be!
2
0
Posted in Bai Bai He, Befejezett » Filmek, Befejezett filmek » Kína, De Juan, Deng Chao, Filmek, Filmek » Kína, Fordító » Darla, Liang Chao, Yang Yang

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?