Menü Bezárás

Sponsor

Fordító: B.Lady • Editor: Xialongne

Időtartam: 12×55 perc

Egy romantikus thriller négy férfi és nő között, akik elszabadult mozdonyként száguldanak a különböző vágyak, köztük a siker, a bosszú, a gyerekek és a szerelem felé.

Lee Sun Woo (Lee Ji Hoon) fotós és magazinszerkesztő. Kedves külseje mögött égető ambíciót és szívből jövő bosszúvágyat rejteget. Han Chae Rin (Han Chae Young) egy kozmetikai cég vezérigazgatója. Sikere ellenére kapzsi és ambiciózus. Park Da Som (Ji Yi Soo) feltörekvő színésznő. Mindent megtesz a sikerért. Ugyanakkor azért küzd, hogy megvédje fiát, aki egy ritka betegségben szenved. Belső vívódásban az anyaság és a siker között, és rideg külseje ellenére őszintén szereti beteg fiát. Hyun Seung Hoon, (Koo Ja Sung) Park Da Som férje egy feltörekvő modell. Életcéljai: legyőzni a szegénységet és a kudarcokat. Arról álmodik, hogy sikeres legyen az életben.

A négy kétségbeesett lélek, akiket mindannyiukat a siker iránti kérlelhetetlen vágy hajt, így keresni kezdi azt a támogatót, aki segíthet nekik elérni legmélyebb vágyaikat. De ha létezik is ilyen szponzor, mi lesz az ára annak, hogy valóra váltsák vágyott álmaikat?

Az égő szenvedélyek és mély vágyak története, a “Szponzor” egy 2022-es koreai romantikus thriller dráma, melyet Kwak Gi Won rendezett.

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

0
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Korea, Fordító » B.Lady, Sorozatok, Sorozatok » Korea

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?