Menü Bezárás

The Cougar Queen

Fordító: Phoenix • Editor: B.Lady

Időtartam: 105 perc

Sikeres hírességek beszélgetős műsorvezetőjeként Q kisasszonynak (Ninh Duong Lan Ngoc) több mint elég dolga van az életében ahhoz, hogy boldog legyen. Egy olyan munkával, amit imád, egy jóképű baráttal és három legjobb barátnővel az oldalán Q kisasszony könnyedén éli a legjobb életét. De amikor váratlanul összeveszik a barátjával, Q kisasszony egy kicsit mélyponton találja magát. Q kisasszony barátai kétségbeesetten próbálják felvidítani összetört szívű barátnőjüket, és úgy döntenek, hogy a legjobb módja annak, hogy túljusson a szakításon, ha segítenek neki megtalálni a továbblépés módját. Felbérelnek egy Jack nevű férfi kísérőt (Le Xuan Tien), hogy szórakoztassa a barátnőjüket, és Q kisasszony barátai meg vannak győződve arról, hogy nagy szolgálatot tettek neki. De amikor a férfi másnap megjelenik az irodájában, és új gyakornokként kezd el dolgozni, Q kisasszony minden más, csak nem izgatott. Q kisasszony mindent megtesz, hogy megszabaduljon Jacktől, de bármennyire is próbálkozik, a férfi nem hajlandó távozni.

Miután meggyőzte magát, hogy semmi köze a szerelemhez, Q kisasszony mindent megtesz, hogy megtagadja, amit Jack mellett érez. De minél több időt tölt a férfi közelében, annál nehezebb lesz nem tudomást venni róla. Lehetséges, hogy a sorsnak nagyobb tervei vannak ezzel a valószínűtlen párossal?

A “The Cougar Queen” (A puma királynő) egy 2018-as vietnámi romantikus vígjáték, amelyet Namcito rendezett, és amely egy könnyed történet arról, hogy váratlan helyeken találjuk meg a szerelmet.

Előzetes

» kattints ide.

Továbbiakért jelentkezz be!
0
0
Posted in Befejezett » Filmek, Befejezett filmek » Vietnám, Filmek, Filmek » Vietnám, Fordító » Phoenix

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?