Menü Bezárás

Ideal Boyfriend

Fordító: Darla • Editor: Drika

Időtartam: 8×20 perc

Yumeko Onodera (Omasa Aya) gyönyörű fiatal nő, aki rendkívül sikeres karriert futott be egy ígéretes vállalatnál. De a szerelmi életében teljes zűrzavar van. Azt remélte, hogy összeköti az életét, de megdöbbenti a váratlan elutasítás a barátjától, valamint az egyik irodai beosztottja kegyetlen árulása. A helyzetet tovább rontja, hogy még mindig ragaszkodik első középiskolai szerelméhez, Nozomi Jingujihoz (Sato Taiki).

Egy nap azonban összefut egy titokzatos fiatalemberrel, Murase Hikaruval (szintén Sato Taiki játssza). A Nozomi Jingujival való hihetetlen hasonlóságától megdöbbenve a fiatal nő azonnal a férfi bűvkörébe kerül. Azonnal intim kapcsolatba akar kerülni vele, de az utolsó pillanatban sikerül megfékeznie magát. Nozomi Jinguji iránti megszállottsága azonban olyan erős, hogy nem tudja egyszerűen elengedni a férfit. “Szerződéses kapcsolatot” javasol – melynek értelmében ő a férfit “Jingujinak” hívhatja. De ki is ez a különös fiatalember? És vajon ez a terv az igaz szerelemhez – vagy a szívfájdalomhoz – vezet majd?

Az “Álompasi” egy 2022-es japán drámasorozat, amelyet Han Choru és Hideki Hori készített.

Szereplők:

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

9
3
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Japán, Fordító » Darla, Hosoda Yoshihiko, Komiya Rio, Miona Hori, Omasa Aya, Sato Taiki, Sorozatok, Sorozatok » Japán, Yuki Ikushima

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

2 Hozzászólás