Menü Bezárás

The Secret Romantic Guesthouse

Fordító: Drika

Időtartam: 18×60 perc

Egy jómódú család szeretett legkisebb lányaként Yoon Dan Oh (Shin Ye Eun) elbűvölő életet élt. Legalábbis addig a napig, amíg a sors egy meglehetősen kegyetlen csapást nem mért rá. Dan Oh-nak többé már nem élvezheti a dédelgetett lány gondtalan életmódját, ezért mindent meg kell tennie, hogy segítsen eltartani a családját.
Az Ihwawon Inn tulajdonosai, Dan Oh és családja szeretettel várják azokat, akik szállást keresnek a Hanyangban tett látogatásuk során. Mivel az ide utazók többsége fiatal férfi, aki a rangos tisztviselői beosztásba kerüléshez szükséges köztisztviselői felvételi vizsgára készül, az Ihwawon Fogadóba gyakran sok tudós látogat el. Ezen tudósok között van Kang San (Ryeoun), Kim Si Yeol (Kang Hoon) és Jeong Yoo Ha (Jung Gun Joo), három nagyon különböző fiatalember, akik mindhárman mély titkot rejtegetnek.
Miközben a fiatal tudósok a vizsgára készülnek, Dan Oh-val együtt olyan információkra bukkannak, amelyek mind egy tizenhárom évvel ezelőtti különös eltűnéshez kapcsolódnak. Összefogva tudásukat, vajon ez a valószínűtlen kvartett képes lesz-e megoldani ezt a rejtélyt, vagy túlságosan elvonja őket a hirtelen és váratlanul megdobbanó, zabolátlan szívük?

Az elragadóan szívszorító pillanatokkal teli “A titkos romantikus vendégház” egy 2023-as dél-koreai történelmi rejtélyes romantikus dráma, melyet Kim Jung Min rendezett.

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

2
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Korea, Fordító » Drika, Sorozatok, Sorozatok » Korea

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

1 Hozzászólás

 1. Kicsipici
  Kicsipici

  Nagyon szépen köszönöm ennek a csúcs szuper sorozatnak a fordítását!💕
  Oda meg vissza voltam érte. Minden percét élveztem, tele volt izgalommal és egy pillanatig sem lehetett unatkozni. Imádtam a szinészeket, akik nagyon-nagyon jók voltak. Köszönöm!!!😍

  0
  0