Menü Bezárás

Butterfield Lover

Fordító: Esum • Editor: Xialongne

Időtartam: 22×20 perc

Amikor Ling Changfeng parancsnok (Zhao Yi Qin) megkérte a város legnépszerűbb édességbolt tulajdonosát, Tang Qianyue-t (Lu Xiao Yu), hogy legyen a felesége, nem volt kétsége afelől, hogy ők ketten boldog házasságban fogják leélni életük hátralévő részét. Három évvel később Changfeng és Qianyue ugyanolyan boldogok, mint az esküvőjük napján. Sajnos a sors úgy döntött, hogy váratlan fordulatot hoz számukra.
Hároméves évfordulójukat egy romantikus folyami hajókirándulással ünneplik, Changfeng és Qianyue útja azonban félbeszakad, amikor városukat “őrültek” hada támadja meg. Changfeng, mint a Jin Sousi legképzettebb parancsnoka, nem tétovázik, amikor visszasiet a faluba, hogy segítsen visszaverni a támadókat. Qianyue-t a folyón hagyva Changfeng biztos benne, hogy a felesége biztonságban lesz, de amikor visszatér a folyóhoz, lesújtva tapasztalja, hogy Qianyue az egyik “őrült” támadásának áldozatául esett. Teljesen összetörve Changfeng hazaviszi sebesült feleségét. A sebeit ápolva Changfeng hamar rájön, hogy a szokatlan sérülések sokkal nagyobb kárt okoztak, mint azt ő maga gondolta volna.
Mivel Qianyue és a város többi sérültje gyorsan gonosz “őrülté” változik, Changfeng magára vállalja, hogy feltárja a rejtélyes járvány okát. Changfeng versenyt fut az idővel, vajon meg tudja-e találni ennek a megmagyarázhatatlan járványnak az okát, és ami még fontosabb, meg tudja-e találni a gyógymódot?

A “Butterflied Lover” egy 2023-as kínai történelmi romantikus dráma, melyet Zeng Qing Jie rendezett.

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

2
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » Esum, Sorozatok, Sorozatok » Kína

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

4 Hozzászólás