Menü Bezárás

Shed Skin Papa

Fordító: Szebszisz

Időtartam: 103 perc

Tin Lik Hang (Louis Koo) szerencsétlen. Filmkészítői karrierje csődöt mondott, a pénzügyei romokban hevernek, szerelmi élete egy katasztrófa.
És a dolgok még rosszabbra fordulnak, amikor édesanyja hirtelen meghal – így ő marad az Alzheimer-kórban szenvedő 79 éves apja egyedüli gyámja.
Eleinte mélyen neheztel apjára (Francis Ng) – aki mindig is neheztelt. Fiatalabb korában sosem értettek egyet, és mostanra az öregember teherré vált.
Ám miközben Tin Lik Hang gondoskodik öregedő apjáról, elképesztő dolog történik – apja minden nap egy réteg bőrt kezd levedleni, és minden alkalommal 10 vagy több évet veszít.
Minden egyes alkalommal, amikor apja átváltozik egy fiatalabb változatává, Tin Lik Hang egy kicsit többet tud meg a szülőjéről – és önmagáról.
A két férfi felfedezőútra indul, amelynek során Tin Lik Hang többet tud meg arról, hogy apja miért hozta azokat a döntéseket, amelyeket hozott.
Vajon ez a fantasztikus utazás segíthet-e Tin Lik Hangnak megfordítani az életét – és a kudarcba fulladt szerencséjét?

A “Shed Skin Papa” egy 2016-os film, amelyet Roy Szeto rendezett, és a “Nukegara” című színdarab alapján készült, amelyet Norihiko Tsukuda írt.

Szereplők

Előzetes

» kattints ide. Továbbiakért jelentkezz be!
0
0
Posted in Befejezett » Filmek, Befejezett filmek » Hong Kong, Filmek, Filmek » Hong Kong, Fordító » Szebszisz, Francis Ng, Louis Koo

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?