Menü Bezárás

Love for Beginners

Fordító: Lilly • Editor: Xialongne

Időtartam: 121 perc

Fiatal kora ellenére a középiskolás Tsubaki Hibino (Emi Takei) egy zseni, ha hajformázásról van szó. Tsubaki a leghagyományosabb hajat is képes valami elképesztővé varázsolni, és sosem boldogabb, mint amikor valaki másnak a kinézetén dolgozik. De amikor a saját hajáról van szó, Tsubaki sosem érzi magát elég magabiztosnak ahhoz, hogy egyáltalán megpróbálja.
Tsubaki szenved a hihetetlen alacsony önbecsüléstől, és nem igazán érzi úgy, hogy bárhová is beilleszkedne, különösen az iskolában. Szürke hajával és régimódi ruháival gyakran piszkálják és kínozzák az osztálytársai; a legrosszabb közülük Kyota Tsubaki (Tori Matsuzaka), az osztály nem hivatalos vezetője és hírhedt playboya. Kyota élvezettel kínozza Tsubakit, és szüntelenül ugratja őt, amit az osztály többi tagja is követ. A dolgok azonban váratlan fordulatot vesznek, amikor Kyota úgy dönt, hogy randira hívja Tsubakit, aki megmagyarázhatatlanul igent mond.
Tsubaki és Kyota kapcsolatának már a kezdetektől fogva halálra kellett volna lennie, de ami viccnek indul, hamarosan valami egészen mássá válik. Lehetséges, hogy ez a valószínűtlen páros pont az, amire a másiknak szüksége volt?

A “Szerelem kezdőknek” egy aranyos középiskolai szerelmi történet, egy 2012-es japán romantikus film, melyet Takeshi Furusawa rendezett.

Előzetes

» kattints ide.

Továbbiakért jelentkezz be!
3
0
Posted in Befejezett » Filmek, Befejezett filmek » Japán, Filmek, Filmek » Japán, Fordító » Lilly

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?