Menü Bezárás

New Year Blues

Fordító: B.Lady

Időtartam: 114 perc

Négy nagyon különböző pár, nagyon különböző problémákkal, igényekkel és gondokkal néz szembe a gondjaikkal és akadályokkal egy vadonatúj év kezdetén.

Ji Ho (Kim Kang Woo) egy erőszakos bűncselekményekkel foglalkozó egység elvált rendőrnyomozója, aki találkozik Hyo Younggal (Yoo In Na), egy rehabilitációs trénerrel, akinek védelemre van szüksége, mivel le akarja zárni a válását. Kettejüknek megvannak a maguk problémái, de minél több időt töltenek együtt, annál inkább rájönnek, hogy van bennük valami közös. Jae Heon (Yoo Yeon Seok) és Jin Ah (Lee Yeon Hee) két fiatal huszonéves, akiknek nehéz az életük, és Argentínába utaznak, ahol először találkoznak. Idővel rájönnek, hogy inspirálhatják egymást arra, hogy pozitív lépéseket tegyenek álmaik újjáépítése érdekében. Eközben Yong Chan (Lee Dong Hwi) egy utazási iroda vezetője. Arra készül, hogy feleségül vegye menyasszonyát, Yao Lint (Chen Du Ling). Amikor azonban minden pénzét kicsalják tőle, úgy dönt, hogy eltitkolja a lány – és a családja – elől a kudarcot.

Egy lelkes kertész (Choi Sooyoung) minden oldalról szembesül a rosszallással és az előítéletekkel, amikor megpróbálja sikerre vinni románcát barátjával, Rae Hwannal (Yoo Tae Oh), a snowboardossal, aki hazáját képviseli a paralimpiai játékokon.


A “New Year Blues” egy 2020-as dél-koreai film, amelyet Hong Ji Young rendezett.

Előzetes

» kattints ide.

Továbbiakért jelentkezz be!
1
0
Posted in Befejezett » Filmek, Befejezett filmek » Korea, Filmek, Filmek » Korea, Fordító » B.Lady

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?