Menü Bezárás

The Way You Shine

Fordító: SilverUnicorn • Editor: Xialongne

Időtartam: 24×45 perc

Zhou Xinxing egy fiatal nő, aki sok mindenen ment keresztül. Első házassága, egy bőrgyógyásszal, kudarccal végződött. Egykor arról álmodott, hogy francia stílusú cukrászdát nyit, és hosszú, boldog életet él férjével. De ezek az álmok mostanra szertefoszlottak. Egy haláleset a családban, majd anyagi nehézségek után félre kellett tennie a saját üzlet megnyitásáról szőtt álmait. A Les Années Lentes nevű desszertboltban vállal munkát.
Itt találkozik Xia Tianyu-val, a Yucheng üzleti csoport harmadik generációs örökösével. A családja azt akarja, hogy ő legyen a cégcsoport vezérigazgatója, de Xia Tianyu nem akarja ezt megtenni. Bár hidegnek és érzéketlennek tűnik, valójában meleg szíve van, és egy gyermekkori trauma miatt szenved. Végül is a Les Années Lentes-nél köt ki. Végül érzelmeket kezd táplálni Zhou Xinxing iránt. A duó pedig elhatározza, hogy beneveznek egy rangos desszertkészítő versenyre. De a szerelmi riválisok nincsenek messze, Zhou Xinxing és Xia Tianyu régi hódolói is készen állnak a lépésre! Vajon ez a valószínűtlen duó megtalálja a szerelmet – vagy a társadalmi nyomás elviszi az áldozatot?

Szereplők

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

0
0
Posted in Befejezett sorozatok » Tajvan, Fandy Fan, Fordító » SilverUnicorn, Hans Chung, Mini Tsai, Puff Guo, Sorozatok, Sorozatok » Tajvan

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?