Menü Bezárás

The Night I Became an Animal

Fordító: Hiniara • Editor: Xialongne

Időtartam: 14×25 perc

Néha egy nő életében a szenvedélyek elszabadulnak, és olyan dolgokra késztetik, amelyekről – hétköznapi körülmények között – álmodni sem mertek volna. És néha ez az intimitás iránti vágyban nyilvánul meg. Ez a gyűjtő jellegű drámasorozat minden epizódban más-más nőre koncentrál, és arra az eseménysorozatra összpontosít, amely az “állattá válás” egyetlen esetéhez vezetett.

Az első epizódban egy 28 éves nő (Oshima Ryoka) három éve él együtt a barátjával, és frusztrálja, hogy kapcsolatuk teljesen szexmentessé vált. Amikor azonban részt vesz egy osztálytalálkozón, azon kapja magát, hogy vonzódik egy volt osztálytársához. Vajon engedni fog a szenvedélyének? Egy másik epizódban egy 29 éves nő (Kojima Riria), aki kínos kapcsolatban él a barátjával, összeveszik vele egy étteremben. Egy másikban egy nő (Tezuka Mai) a munkahelyi románc gondolatát fontolgatja – míg egy másikban egy stréber főiskolai hallgató (Sakanoue Akane), akinek nincs tapasztalata a szerelemben, az első intim találkozása felé halad!

A “The Night I Became an Animal” egy 2021-2022-es japán drámasorozat, amelyet Keinosuke Hara és Hiroki Shibasaki rendezett.

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

1
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Japán, Fordító » Hiniara, Sorozatok » Japán

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?