Menü Bezárás

The Silence of the Monster

Fordító: Phoenix, Petra, Hiniara, Xialongne és Léda • Editor: Lilly

Időtartam: 36×45 perc

He Chu Feng (Bi Wen Jun) és Luo Bin (Zhu Zheng Ting) két fura eladó a Monster Vintage antikvitásboltban. Egy lakásban élnek, egyetlen társaságuk egy nagy macska, és már hozzászoktak egymás különcségeihez, bár a szerelmi életükről nincs mit mondanunk! He Chu Feng egy rejtélyes ember, ő a bolt rendkívüli lakatosa – képes minden elképzelhető zárat kinyitni bármilyen antikvitáson. Luo Bin pedig párosunk mesterbecsűse – másodpercek alatt képes felmérni egy antikvitás értékét.
Életük azonban fenekestől felfordul, amikor két nő száll be a ringbe. Először az ügyészbojtár Sui Yi (Sun Yi Han) jelenik meg. A páros beleegyezik, hogy velük éljen, és különös házimunkára veszik rá – de közben valami szokatlan románc kezd kibontakozni a pozitív és közvetlen Sui Yi és a mindig rejtélyes He Chu Feng között.
Ezután egy kiváló aukciós, Fang Qi (Zhang Bai Jia) tűnik fel a színen, és a segítségüket kéri. Megsérült, és segítségre van szüksége – Luo Bin pedgi első látásra belészeret. Képes a romantika új szelet fújni ebbe az antik boltba?
“A szörny csendje” egy 2021-es kínai dorama, melyet Ying Ying Lu rendezett.

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

1
0
Posted in Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » Hiniara, Fordító » Léda, Fordító » Petra, Fordító » Phoenix, Fordító » Xialongne, Sorozatok, Sorozatok » Kína

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?