Menü Bezárás

Beyond Light Years

Fordító: Közös Panda Fordítás • Editor: Xialongne

Időtartam: 38×45 perc

Lu Yu Chen (Chen Ruo Xuan) a Yan Qing Egyetem számítógépes szakán tanul, és arról álmodik, hogy sikeres játéktervező lesz. Analitikus elméjével, magas IQ-jával és segítőkészségével Yu Chen nem csak jó úton halad az álmok megvalósítása felé, de jó hírnevet is szerzett magának az egyetemen. A professzorok és az osztálytársak egyaránt kedvelik Yu Chent, aki lehet, hogy csendes, de ez semmiképpen sem teszi rideggé. Legalábbis addig a napig nem, amíg a sors el nem hozza Xia Xiao Cit (Xu Jiao) az életébe.
A borgőzös elsős, aki majdnem annyira szeret harcművészeti történeteket olvasni, mint amennyire szeret írni, Xiao Ci fertőző mosolya és kedves természete miatt könnyen megszerethető. Amikor azonban először keresztezi Yu Chennel az útját, kettejük között azonnal ellentétek támadnak. Képtelenek kijönni egymással, és minden alkalommal szembe kerülnek egymással, Yu Chen látszólagos ridegsége az egyetlen védekezés Xiao Ci örökös napsütésével szemben. Egyedül egy bizonyos videojáték iránti szeretetük köti össze őket. Különbségeik ellenére gyakran találkoznak a játékban. Yu Chen és Xiao Ci, akiket elválasztottak egymástól, mégis együtt vannak, lassan kezdik elengedni a védelmüket, és az online játékkal töltött idő váratlanul közelebb hozza őket egymáshoz mind virtuálisan, mind a való világban.
A szívek természetesen felmelegednek egymás iránt, Xiao Ci és Yu Chen pedig egy új, fényes jövő felé tart. Vajon az újonnan felfedezett szerelmük megadja nekik az erőt, amire szükségük van ahhoz, hogy álmaikat valóra váltsák, vagy végül visszatartja őket?

A reményekkel és álmokkal teli történet, a “Beyond Light Years” egy 2018-as romantikus dráma Yang Hao Yu rendezésében.

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

0
0
Posted in Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » Közös Panda Fordítás, Sorozatok, Sorozatok » Kína

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?