Menü Bezárás

The Matchmakers

Fordító: Ynonline8 • Editor: Drika és frkszltn

Időtartam: 16×65 perc

A Joseon-korban (1392-1910) élte eseménydús életét Jung Soon Deok, egy fiatal özvegyasszony. Hatalommal bíró családba házasodott, de azóta már elvesztette férjét. Kettős életet él, alteregója egy házasságkötő, vagyis szabadidejében jó partinak ígérkező vőlegényeket hoz össze a megfelelő menyasszonyokkal.
Shim Jung Woo a király boldogtalan veje, boldogtalanságának oka pedig az, hogy felesége, a hercegnő percekkel házasságkötésük után életét vesztette. Bár Jung Woo mogorva személyiség, intelligencia terén az egyik legkiemelkedőbb ember a királyságban – úgy tartják számon, mint a legfiatalabb férfit a történelemben, aki átment a köztisztviselői vizsgán.
Ez a furcsa páros összeáll, hogy együtt férjet találjanak pár joseoni hölgynek, akik életkoruk miatt kezdenek kifutni az időből. Kettőjük meglátása az életről teljesen különböző, de nincs más választásuk, mint együtt dolgozni. Vajon az, hogy mások szerelmi életét rendezik, elrendezheti az ő szívüket is?

A „The Matchmakers” egy 2023-as dél-koreai sorozat, Hwang Seung Gi és Kim Soo Jin rendezésében.

Szereplők:

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

17
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Korea, Cho Yi Hyun, Fordító » Ynonline8, Jin Hee Kyung, Jo Han Chul, Jung Bo Min, Jung Shin Hye, Kim Hyun Mok, Lee Hae Young, Oh Yeju, Park Hwan Hee, Park Ji Won, Park Ji Young, Rowoon, Sorozatok, Sorozatok » Korea

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

20 Hozzászólás

 1. Eliza2023
  Eliza2023

  Nagyon köszönöm az egész sorozat fordítását!
  Annyira jó, hogy ilyen jellegű kosztümös sorozatokat is csinálnak és, hogy Ti fordítjátok és elérhetővé teszitek számunkra. Így azok is kedvüket lelhetik benne, (mint én), akik amúgy nem szeretik a hagyományos kosztümösöket.

  2
  0