Menü Bezárás

Invisible Life

Fordító: Szebszisz

Időtartam: 40x 45 perc

Meddig mennél el, hogy megakadályozd, hogy az anyád és a munkatársaid beavatkozzanak a magánéletedbe? Ye Xiao Bai (Chen Du Ling) úgy dönt, hogy kideríti!
Miközben főnökével, Guan Yi He-vel (Hawick Lau) egy feszült és munkaigényes üzleti projekten dolgozik, végül mégis szerelmes lesz. A férfi is érzéseket táplál iránta.
Ám ez a szerelem minden lesz, csak nem egyszerű. Ye Xiao Bainak nem csak a kotnyeles édesanyja kell, hogy félrevezesse, de van egy másik akadály is: a vállalati szabályzat szigorúan tiltja a munkahelyi románcokat.
A duó úgy dönt, hogy titokban összeházasodik, hogy elkerülje a balhét, és még az esküvőt is összehozzák. Egy darabig úgy tűnik, hogy a dolgok jól mennek, és még egy kis családot is sikerül alapítaniuk. De itt bonyolódnak a dolgok – mivel szerelmük titokban tartása most minden eddiginél nehezebbnek bizonyul.
Ye Xiao Bai azonban eltökélt szándéka, hogy a sorsot megkapja: Sikeres karrier, boldog család és boldog házasság – de vajon ő és titkos férje többet fogtak, mint amennyit kezelni tudnak?

A “Láthatatlan élet” egy 2020-as kínai drámasorozat, amelyet Tao Ling Ling Ling rendezett.

Szereplők

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!
3
1
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Kína, Chen Du Ling, Deng Sha, Fordító » Szebszisz, Guo Dong Hai, Hawick Lau, Huang Shuo Wen, Luo Yu Tong, Sorozatok, Sorozatok » Kína

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

2 Hozzászólás