Menü Bezárás

Casting a spell to you

Fordító: Esum • Editor: Darla

Időtartam: 16×60 perc

Chi Ji Woo (Sung Joon) egy elkényeztetett, elvetemült férfi, aki élvezi az élvezeteket. Az anyagiakon kívül semmi mással nem törődik – bár a jó koktélokért rajong. Utazgatott, de hazatér, amikor gazdag nagyapja meghal. A nagyapja végrendeletének felolvasásakor arra számít, hogy megnyeri a főnyereményt – és készpénzes egyösszegű kifizetést kap. Ehelyett azt tapasztalja, hogy csak egy hatalmas, könyvekkel teli épületet hagyott rá. Elhatározza, hogy bárt csinál belőle.
Úgy dönt, hogy megpróbál felvenni egy fiatal nőt, akinek az útját éppen keresztezte – So Joong Hee-t (Lim Ji Yeon) -, hogy dolgozzon neki. Ő minden, ami Ji Woo nem: Szegény családból származik, úgy tűnik, hogy balszerencsével van átkozva, és nincs benne semmi nagyképűség. Azt remélte, hogy élvonalbeli szakács lesz, de a balszerencse ismét elrontotta az erőfeszítéseit. A két nagyon különböző egyéniség sorsa kezd összefonódni, és a romantika szikrája fellobban. De szerelmi vetélytársak is feltűnnek a színen: So Joong Hee legjobb barátja, Kim Yeong Kwang (Baek Seung Hyun) titokban szerelmes belé. Seo Ye Ji (Kim Yoon Hye) pedig, egy fiatal nő, akinek az apja egy befolyásos vezérigazgató, azt reméli, hogy elnyeri Ji Woo szívét! Vajon az érzelmek e bonyolult szövevényéből kibontakozik az igaz szerelem?

Szereplők:

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

4
0
Posted in Baek Sung Hyun, Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Korea, Choi Sung Joon, Fordító » Esum, Kangnam, Kim Yoon Hye, Lim Ji Yeon, Sorozatok, Sorozatok » Korea, Sung Joon

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?