Menü Bezárás

Sweet Bite Marks

Fordító: Xialongne • Editor: Léda

Időtartam: 12×10 perc

Egy olyan világban, ahol vámpírok és emberek együtt élnek, Du Xiaoxin nem éppen olyan valaki, aki kitűnik a tömegből. Xiaoxin csak egy átlagos középiskolás diák, aki egy nagyon átlagos emberi életet él, és csendesen, a saját dolgait végezve tölti a napjait. De amikor véletlenül összefut az iskola “hercegével”, Luo Yi-vel, minden megváltozik. 
Egy nemesi vámpírcsalád örököseként Luo Yi olyan közel áll a valódi királyi családhoz, amennyire csak lehet. Rendkívüli jóképűségével és ellenállhatatlan vámpírbájával Luo Yi gyakorlatilag uralja az iskolát. Természetesen, amikor a sors Xiaoxint hozza az életébe, Luo Yi arra számít, hogy a lány majd belezúg, ami eléggé meglepi, amikor rájön, hogy ez valójában fordítva van. Erős vágyat érez arra, hogy megízlelje Xiaoxin vérét, Luo Yi tudja, hogy addig nem lesz elégedett, amíg ezt meg nem teszi. Sajnos Xiaoxin egyáltalán nem szívesen egyezik bele a kérésébe.
Amikor az iskolában elterjed a hír, hogy Xiaoxin visszautasította Luo Yi közeledését, azonnal a szüntelen zaklatás célpontjává válik. Kínzója azonban hamarosan a védelmezőjévé válik, amikor Luo Yi közbelép az érdekében. A vámpírok iránti mélyen gyűlölete ellenére Xiaoxin hamarosan azon kapja magát, hogy Luo Yi számos bája miatt beleszeret. Xiaoxin küzd, hogy értelmet adjon az élete furcsa fordulatának, és azon találja magát, hogy vajon milyen vékony a határ az utálat és a szerelem között?

A Yi Kai és Rui Si azonos című képregényéből adaptált “Édes harapásnyomok” 2022-es kínai animációs sorozat, amelyet a Tencent Penguin Pictures gyártott.

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

1
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » Xialongne, Sorozatok, Sorozatok » Kína

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?