Menü Bezárás

Hello, I’m At Your Service

Fordító: Xialongne és Phoenix • Editor: Lilly

Időtartam: 24×45 perc

Dong Dong En (Xu Lu) az ügyfélszolgálat egyik legjobb képviselőjeként már jó nevet szerzett magának a munkahelyén. A gyors ész, a báj és a bátorság lenyűgöző kombinációjával Dong En képes bármilyen problémát megoldani. Amikor azonban a sors Lou Yuant (Wei Zhe Ming) hozza az életébe, a munkahelyi dolgok kicsit bonyolultabbá válnak.
Dong En egyik elit ügyfelének képviselőjeként Lou Yuan nem fogad el kevesebbet, mint a legjobbat. Így amikor félreértés támad az ügynöksége és az ügyfél között, Dong En-nek nem marad más választása, mint hogy állást vállaljon az ügyfél irodájában. Azáltal, hogy közvetlenül Lou Yuan-nal dolgozik, Dong En-nek esélye nyílik arra, hogy megmutassa, milyen magas szintű szakmai tudása van, és visszanyerje az ügyfél bizalmát, de a Lou Yuan-nal való munka nehéznek bizonyul, mivel állandóan összecsapnak az észérvek véget nem érő harcában.
Az állandó összecsapások ellenére Dong En kivételes tehetsége lassan elkezdi megnyerni Lou Yuant. Lou Yuan lenyűgözve a professzionalizmusától és a sármjától, hamarosan azon kapja magát, hogy Dong En teljesen más szemmel néz Dong Enre. A kapcsolatuk ilyen rázós kezdete után vajon Lou Yuan megtalálja a módját, hogy elnyerje Dong En szívét?

A Bu Yi Ma Qi “Arany ügyfélszolgálat Dong Dong Dong En” című regényéből adaptált “Hello, a szolgálatodra állok” egy 2023-as kínai romantikus dráma, melyet Yi Lin rendezett.

Szereplők

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

9
2
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » Phoenix, Fordító » Xialongne, Guan Zi Jing, Liu Run Nan, Sorozatok, Sorozatok » Kína, Wang Yi Tian, Wei Zhe Ming, Xu Lu, Zhang Bai Jia

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

7 Hozzászólás