Menü Bezárás

I May Love You

Fordító: Esum, Kurocchii, Léda és Xialongne • Editor: Bailong

Időtartam: 24×50 perc

A forgatókönyvíró Tang Xin (Huang Ri Ying) évek óta szerelmes a menedzserébe, Tang Yu-ba (Wei Zhe Ming) – annak ellenére, hogy a férfi a legjobb barátnőjébe szerelmes! Ezért elfojtja az érzelmeit, remélve, hogy senki sem fedezi fel a titkát. Mindez megváltozik egy sorsdöntő napon, amikor barátnője végre elmondja Tang Yu-nak, hogy nem érdekli őt. Így Tang Xin összeszedi a bátorságát, hogy bevallja valódi érzéseit a főnökének… aki azonnal elutasítja őt!
Tang Xin megdöbbenve úgy dönt, hogy új életet kezd – és beadja a felmondását. Tang Yu azonban nem akarja, hogy Tang Xin elhagyja a céget, és megpróbálja meggyőzni, hogy maradjon. Vajon meg tudja-e győzni a lányt, hogy maradjon? És az ebből fakadó kínos helyzetek ellenére, vajon a szerelem eljön-e a duó számára?
A dráma Mo Yan Chuan regénye alapján készült.

Az “I May Love You” egy 2023-as kínai drámasorozat, amelyet Yi Lin és Liu Dong rendezett.

Szereplők

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

20
1
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Kína, Chen Bo Hao, Fan Jin Wei, Fordító » Esum, Fordító » Kurocchii, Fordító » Léda, Fordító » Xialongne, Huang Ri Ying, Sorozatok, Sorozatok » Kína, Wei Zhe Ming, Yang Shi Ze, Zhang Mu Xi

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

2 Hozzászólás