Menü Bezárás

Cute Bodyguard

Fordító: Xialongne és Phoenix • Editor: Lilly

Időtartam: 24×45 perc

Su Jingjing-nek (Ling Mei Shi) lehet, hogy kicsi a testalkata, de apró termete semmiképpen sem akadályozza abban, hogy megállja a helyét. Az igazság az, hogy Jing Jingjing egy kiváló harcos, aki szinte természetfeletti erővel rendelkezik. Jingjing bárkit képes legyőzni, aki ellene mer állni, és még nem veszített harcot.
Gu Rongyan (Liu Te) ezzel szemben nem is lehetne más. A fiatal vezérigazgató, aki a menekülést választotta a harc helyett, úgy találja, hogy sürgősen szüksége van egy testőrre. Véletlenül találkozik Jingjinggel, és első kézből tapasztalja meg a lány tehetségét. Szinte azonnal munkát ajánl neki. Jingjing elfogadja az ajánlatot, és beleegyezik, hogy Rongyan testőre legyen.
Jingjingnek fogalma sincs, mire vállalkozik, de komolyan veszi a Rongyan testőreként végzett munkáját, de a férfi gondtalan természete enyhén szólva is megnehezíti az életét. Különbségeik ellenére egyre közelebb kerülnek egymáshoz, ám több szerencsétlen félreértés sajnos szétválasztja őket. Vajon ez a valószínűtlen páros megtalálja a módját, hogy legyőzze az akadályokat, amelyek úgy tűnik, folyamatosan közéjük állnak?

A “Cute Bodyguard” egy könnyed szerelmi történet, egy 2022-es kínai romantikus vígjáték Mai Tian rendezésében.

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

1
0
Posted in Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » Phoenix, Fordító » Xialongne, Sorozatok, Sorozatok » Kína

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?