Menü Bezárás

Prince Consort, Please Advise

Fordító: Hatsepsut

Időtartam: 12×15 perc

A Haitang Birodalom hercegnőjeként Sun Wuhennek (Zhang Xin Bi) nem sok esélye volt a szerelmi házasságra. Amikor azonban bejelentik, hogy hamarosan a Xiang Xiong Királyságba utazik, és diplomáciai okokból ott fog férjhez menni, úgy tűnik, végképp fel kell ébrednie az igaz szerelemről szőtt álmából. Nincs más választása, engedelmeskednie kell. Így aztán dajkája társaságában elindul a távoli országba, ahol talán semmi sem vár rá, csak egy örömtelen házasságban töltött élet. Megérkezése után azonban érdekes fordulatot vesznek a dolgok. Wuhen megtudja, hogy Xiang Xiongban egészen mások a házassági szokások, mint otthon. A királyi Ma család mind az öt fiának menyasszonya lett! Bár elvileg öt férje van, Wuhen úgy dönt, ad minden hercegnek egy esélyt, hogy elnyerjék a szívét, mielőtt eldönti, ki legyen közülük ténylegesen is a hitvese. A hercegek egyenlő esélyt akarnak, ezért Wuhen belemegy, hogy mindegyikükkel „próbaházasságban” éljen.

De minél több időt tölt a férjjelöltekkel, annál inkább úgy érzi, hogy a házasságának nem csupán diplomáciai okai voltak. Lehetséges, hogy az igaz szerelem áll egy ilyen különös egyezség hátterében? 

A „Hercegi ágyas, adjon tanácsot!” vicces történet arról, hogy az ember váratlan helyeken is szerelemre lelhet. A 2021-ben készült kosztümös romantikus vígjátékot Wei Zi Wei rendezte.

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

1
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » Hatsepsut, Sorozatok, Sorozatok » Kína

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?