Menü Bezárás

Trick or Love

Fordító: frkszltn és Ynonline8 • Editor: Xialongne

Időtartam: 40×45 perc

A Liang család már 20 éve sikeresen működtet egy helyi pékséget. Most Liang Jin Cenen (Eugenie Liu) a sor, hogy átvegye a családi vállalkozást. Az első dolga, hogy teljesen átalakítja a pékséget: óriási összeget költ dekorációra — csakhogy aztán az újranyitás napján az üzlethelyiség tulajdonosa közölje: az üzletet el fogja adni egy titokzatos új tulajdonosnak és a Liang családnak ki kell költöznie amint lejár a szerződésük! Liang Jing Cen mindent megtesz, hogy túllicitálja a titokzatos új vevőt, de nincs elég anyagi háttere ahhoz, hogy megvegye az üzletet. De amikor már kezdte volna elveszteni a reményt, egy Guan Heng Wei (Marcus Chang) nevű férfi közbelép, mentőövet nyújtva.

Ő fogja biztosítani az anyagi hátteret az üzlet megvásárlásához. De egy feltétellel: férfinak kell kiadnia magát és a úgy kell tennie, mintha a szeretője lenne! Guan Heng Wei meg akarja akadályozni, hogy nagyanyja házasságba kényszerítse, és azt gondolja ez a terv egyszer s mindenkorra elriasztja majd őt. De vajon több van ebben a történetben, mint látszik? Van-e közös múltja a Liang és Guan családnak? És mi lesz az ál-párral, ha egyszer megpróbálják végbe vinni közös tervüket? 

A “Trick or Love” egy 2023-mas tajvani dráma sorozat, melyet Hao Xin Xiang rendezett.

Szereplők

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

2
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Tajvan, Eugenie Liu, Fordító » frkszltn, Fordító » Ynonline8, Hsiu Fu Liu, Lene Lai, Marcus Chang, Sorozatok, Sorozatok » Tajvan, Yao Yi Ti, Yorke Sun

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?