Menü Bezárás

My Unicorn Girl

Fordító: Lilly • Editor: Xialongne

Időtartam: 24×45 perc

Sang Tian (Chen Yao) egy feltörekvő műkorcsolyázó. Azon a napon, amikor 18 éves lesz, megfogadja a családjának, hogy felveszik ugyanarra az egyetemre, ahová egykor az édesanyja is járt.
Ahhoz, hogy felvegyék, át kell mennie egy vizsgán, amiről ő – aki kivételesen jó korcsolyázó és tanuló – azt várja, hogy sikerülni fog.
A dolgok azonban nem a terv szerint alakulnak Sang Tian számára, és megbukik a vizsgán.
Sang Tian nem csügged, de úgy dönt, hogy nem adja fel. Kétségbeesésében férfi jégkorongozónak öltözik, és részt vesz egy próbajátékon az egyetemi csapatban, ahova váratlanul be is választják.
A dolgok még bonyolultabbá válnak számára, amikor rájön, hogy Wen Bing (Darren Chen), egy régi haragosa, szintén a csapat tagja. Ami még rosszabb, hogy rá kell jönnie, hogy egy kollégiumban kell laknia vele, és azzal küzd, hogy titokban tartsa valódi kilétét.
A jégen Sang Tian és Wen Bing katalizátornak bizonyulnak a csapat újdonsült sikereihez, és a csapat esélyesnek találja magát a bajnoki címre.
Ahogy a két diák kezdi megismerni egymást, kölcsönös tisztelet alakul ki bennük egymás iránt… de vajon ez egy nap szerelemmé alakulhat-e?

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

2
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » Lilly, Sorozatok, Sorozatok » Kína

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?