Menü Bezárás

My Kung Fu Girlfriend

Fordító: Petra és Leelili • Editor: Xialongne

Időtartam: 12×30 perc

Huang Xiao Yu (Dawn Chen) a leszállóágú Bo Wu harcművészeti frakció 50. generációs vezetője. Egy nap egy titokzatos nő, Bo Ye (Pu Tao) bukkan fel az akadémiáján. Kiderül, hogy Bo Ye egy videojáték-karakter, akit – miután megküzdött egy Rémálom nevű szupergonosszal – beszippantott egy portál, amely a “valódi” világba vezeti. Ő azonban csak Huang Xiao Yu számára látható, sőt, még arra is képes, hogy Bo Wu frakcióvezető testébe lépjen.
Amikor a Bo Wu frakció részt vesz egy harcművészeti versenyen, amelyet ugyanennek a videojátéknak a forgalmazója szervez, Huang Xiao Yu véletlenül keresztezi útját Yuan Fan-nal (Gao Mao Tong), egy híres színésszel, akit azért fizettek, hogy támogassa a játékot és vendégbíró legyen a versenyen. Yuan Fan azt hiszi, hogy Huang Xiao Yu az egyik rajongója, és ad neki egy italt, amit egy asszisztense adott neki, mielőtt útjára bocsátja. Kiderül azonban, hogy az ital valójában mérgezett volt – és Yuan Fannak akart ártani. Szerencsére Bo Ye-nak sikerül megmentenie Huang Xiao Yu-t, miután az belekortyol az italba. És hogy elfedje a Yuan Fan számára kínossá váló incidenst, a sztár ügynöksége elintézi, hogy Huang Xiao Yu testőrként alkalmazza. Ám ugyanannak a játéknak más szereplői is a halandók birodalmába léptek – ezzel még bonyolultabbá téve Huang Xiao Yu, Bo Ye és Yuan Fan életét! Vajon szikrázhat-e egy valószínűtlen románc a sztár és új “testőre” között? És vajon Bo Ye valaha is visszatalál a “valódi” világába?

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

1
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » Leelili, Fordító » Petra, Sorozatok, Sorozatok » Kína

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

1 Hozzászólás