Menü Bezárás

Love the Way You Are

Fordító: Léda és Phoenix • Editor: Xialongne

Időtartam: 30×35 perc

Amíg csak emlékszik, Yin Yi Ke (Angelababy) minden tőle telhetőt megtett, hogy gondoskodjon a körülötte levőkről. Akár otthon vagy az irodában, mindig ott van, hogy segítő kezet nyújtson. Míg ő sosem fárad el mások segítségében, magáról gyakran elfelejt gondoskodni. Így a belső tüze megfogyatkozott, és a szíve megtévesztően hideg maradt. Legalábbis addig a napig, míg Xu Guang Xi (Lai Kuanlin) vissza nem sétál az életébe. Egykor ő nem volt más, csak egy ingyenélő fiatal fiú, aki időnként felbukkant a házában, hogy ételt csórjon, Yi Ke meglepődik azon, mikor megtudja, hogy Guang Xi egy jóképű fiatal férfivé nőtt. Nemrég visszatért a külföldi tanulmányaiból, Guang Xi izgatott lesz, mikor a sors visszahozza Yi Ket az életébe. Nem kell sok idő ahhoz, hogy a korábbi függőségi érzései valami egészen mássá alakuljon át. 

Rájön arra, hogy sikeresen becserkéssze Yi Ket, előbb férfiként magának kell bebizonyítani, hogy képes gondoskodni a szerelméről, és épp ezt a célt tűzte ki maga elé. Bár erős az akartereje, Guang Xit gyakran nyomasztja az élet keményebb valósága, de Yi Ke mindig ott van, hogy átsegítse ezen. Rájönnek arra, hogy mindketten számtalan kihívást leküzdöttek, hogy oda jussanak, ahol ma is tartanak, és egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Ha elég idő megadatott, vajon mindketten rájönnek, hogy a köztük kialakult kölcsönös tisztelet, valójában az az igaz szerelem kivirágzása? 

A „Love The Way You Are” egy 2022-es kínai romantikus dráma a szerelmi történetről és az annak képességéről, hogy a legjobbat hozza ki belőlünk, amelyet Yu Chung Chung rendezett.

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

2
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » Léda, Fordító » Phoenix, Sorozatok, Sorozatok » Kína

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?