Menü Bezárás

Sweet Trap

Fordító: Darla, Esum, Léda és Xialongne • Editor: frkszltn

Időtartam: 24×40 perc

Jiang Jie (Xie Bin Bin) egy tehetséges fiatal szakács, akit késkezelése és főzési képességei a hagyományos kínai konyha csúcsára juttattak. Képességei révén elnyerte az áhított Ötcsillagos Konyhakést, a nemzet szakácsainak legfőbb díját. Jelenleg egy felső kategóriás szállodában dolgozik, de titokban egy idősebb szakács ellen akarja megvívni a küzdelmet, akinek a képességei még mindig legendásak.

Eközben a másik szakács fiatal tanítványa, Li Nai (Zhang Miao Yi) reméli, hogy segíthet helyreállítani mestere becsületét. A lány kieszel egy tervet, amelynek lényege, hogy munkát kap a szálloda konyháján, hogy beszivároghasson Jiang Jie belső köreibe. De nem is sejti, hogy Jiang Jienek is van egy ravasz terve, hogy egyszer s mindenkorra bebizonyítsa, a kínai konyha terén ő a legjobb! Ki nyeri az ész, a szívek és a kulináris varázslatok csatáját?

A “Sweet Trap” egy 2024-es kínai sorozat, amelyet Deng Zhan Neng rendezett.

Szereplők:

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[Folyamatban]

1
0
Posted in Fordító » Darla, Fordító » Esum, Fordító » Léda, Fordító » Xialongne, Li Shu Man, Sorozatok, Sorozatok » Kína, Tian Xu Ning, Xie Bin Bin, Xu Yang Hao, Yakisa, Zhang Miao Yi

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

10 Hozzászólás