Menü Bezárás

The Legend of ShenLi

Fordító: Esum és PinkMeringue • Editor: Bailong

Időtartam: 39×45 perc

A démonok világába született Shen Li (Zhao Li Ying) egyre nagyobb hatalomra tett szert, és a harcmezőn mutatott képességei végül a tábornoki, majd Bi Cang istennői címet hozták el neki. Ezredik születésnapja alkalmából Shen Li azon kapta magát, hogy akarata ellenére politikai házasságba kényszerítik. Ahelyett, hogy elfogadta volna a házasságot, Shen Li inkább a szabadságáért harcolt. Megsebesülve, úgy döntött, hogy inkább visszaváltozik eredeti alakjába, minthogy a démonok birodalmában maradjon, és főnixként az emberek birodalmába bukott. Súlyosan megsérült, Shen Li-t egy halandó árus találta meg, aki kitépte a tollait, betuszkolta egy ketrecbe, és eladásra kínálta egy helyi emberi piacon. A hihetetlenül megalázott Shen Li megalázó helyzete csak fokozódik, amikor Xing Zhi (Lin Geng Xin), egy ősi isten felajánlja, hogy megveszi őt. A könyörtelen harcos, aki évezredekkel ezelőtt egymaga vetett véget az istenek és démonok háborújának, Xing Zhi most az ősi istenek utolsó túlélője. Mivel képtelen elmenni az emberpiacon a ketrecben látott, megkopasztott démoni csirke mellett, Xing Zhi akaratlanul összeköti a sorsát Shen Li sorsával.

Mi lesz a démonnal és az őt megmentő istennel?

A Jiu Lu Fei Xiang „Feng Xinggel” című regényéből adaptált „The Legend of ShenLi” egy 2024-es kínai fantasy-románc dráma, melyet Deng Ke rendezett.

Szereplők

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[Folyamatban]

18
0
Posted in Fordító » Esum, Fordító » PinkMeringue, Hu Dan Dan, Huang Can Can, Jackie Li, Li Zi Feng, Lin Geng Xin, Sorozatok, Sorozatok » Kína, Xin Yun Lai, Zeng Li, Zhao Li Ying, Zhou Xiao Chuan

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

3 Hozzászólás