Menü Bezárás

My Bubble Tea

Fordító: Petra • Editor: Xialongne

Időtartam: 13×45 perc

A nagy álmokkal rendelkező fiatal nő, Modem (Manasaporn Chanchalerm) az utolsó dolog, amire most gondolni akar, az a szerelem. A születésnapja közeledtével azonban úgy tűnik, ez az egyetlen dolog, amiről a nénikéje beszélni tud. A születésnapi ünnepségek részeként Modem részt vesz családja egyik legrégebben őrzött és legtitkosabb hagyományában; egy olyan hagyományban, amely lehetővé teszi számára, hogy a család által főzött hét varázslatos tea közül válasszon egyet, amely segíti őt a következő évben. Bár Modemnek vannak elképzelései, hogy melyik főzetet válassza, nénikéje ragaszkodik hozzá, hogy azt a teát válassza, amely garantáltan elhozza neki a szerelmet.
Modem nem tud ellenszegülni nénikéje kívánságának, ezért a szerelem teáját választja, de nem igazán tudja, hogyan használja; legalábbis addig nem, amíg rá nem jön, hogy a jóképű főnökén (Nichkhun) is használhatja. Mivel Modem egy ideje már belezúgott a főnökébe, nem tud jobb felhasználási módot kitalálni a varázslatos főzetre, de mielőtt esélye lenne odaadni neki, véletlenül ráönti az egyetlen emberre a világon, akit igazán gyűlöl, Lightra (Phiravich Attachitsataporn). Az immár őrülten szerelmes Modem nem tud szabadulni Light szüntelen figyelmétől.
Mintha nem lenne elég baj, hogy halálos ellensége folyamatosan rajong érte, Modem főnöke is váratlanul érdeklődni kezdett iránta. De hogyan is folytathatna kapcsolatot álmai pasijával, amikor egy elvarázsolt szeretője folyamatosan próbálja elnyerni a szívét?

A szerelemről és varázslatról szóló könnyed történet, a “My Bubble Tea” egy 2020-as thaiföldi romantikus vígjáték dráma, amelyet Dhammarong Sermrittirong rendezett.

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

0
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Thaiföld, Fordító » Petra, Sorozatok, Sorozatok » Thaiföld

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?