Menü Bezárás

Itsekai Izakaya Nubu

Fordító: SilverUnicorn

Időtartam: 20×25 perc

Valahol Kiotóban, egy ritkán látogatott, eldugott utcácskában van egy Nobu nevű bár.

Sokan csak elmennek mellette, azonban az idejáró vendégek ismerik a titkát: az utcafronton levő bejárat egy másik világba, Aiteriába vezet.
Annak titkát, hogy a Nobu és a középkori Európára emlékeztető világ hogyan kapcsolódott össze, csak Nobuyuki Yazawa (Ryohei Otani) ismeri. Az egykori sikeres séf feladta korábbi életét, hogy nyugodtabban éljen. A Nobu tulajdonosaként semmi másra nem vágyik, csupán arra, hogy vendégeinek a legjobb ételt és italt szolgálja fel. A bár vezetésében Shinobu Senke (Rena Takeda), egy talpraesett, fiatal hölgy segíti, aki kiválóan bánik a hely életvidám, ám néha kissé különc vendégeivel.
A bár a Japánból és Aiteriából egyaránt érkező vendégeknek köszönhetően jövedelmezően működik. De a két világ találkozásának helyszínén vajon mennyi ideig őrizhető meg a siker?
A filmsorozat Hiroshi Shinagawa rendezésében készült 2020-ban, Natsuya Semikawa azonos című japán kisregénysorozata alapján.

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

0
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Japán, Fordító » SilverUnicorn, Sorozatok, Sorozatok » Japán

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

1 Hozzászólás

 1. Csongrad
  Csongrad

  E´rdekes volt ez az európai-középkoros hangulat a japán régmúlttal összekeverve a ma játszo´dva. Vagy már nem is tudom milyen kosztümös volt 🙂 .

  Spoiler
  De nagyon szórakoztató volt történet,az ajtóval, ahol ide-oda lépnek a dimenzio´kban.

  Az Ost-ját magyar felirattal is kerestem, mert a fordi´tás miatt annyira szerethet´ö, dallamos lett számomra.

  0
  0