Menü Bezárás

Virgin Love

Fordító: Lilly • Editor: Xialongne

Időtartam: 8×25 perc

A szorgalmas, intelligens, megbízható és gyönyörű Shoji Shokót (Matsumura Sayuri) mindenki csodálja körülötte, és nem véletlenül. Sajnos, mindazok ellenére, amivel rendelkezik, Shoko nem tud túllépni a szerelmi életén. Shoko meg van győződve arról, hogy szűznek lenni valahogyan végzetes hiba, ezért elhatározza, hogy mindent megtesz, hogy ezt a problémát minél hamarabb “megoldja”.
Miután megrohamozza a helyi könyvesbolt önsegítő és szépségápolási részlegét, Shoko nekilát, hogy “megjavítsa” magát. Sajnos, bármennyire is igyekszik, nem találja a módját, hogy beindítsa nem létező szerelmi életét. Amikor azonban talál egy hirdetést a “Love House”-ról, egy házról, amelyet hat idegen oszt meg egymással, akik mindannyian a szerelmet keresik, Shoko úgy dönt, hogy ezt a lehetőséget nem hagyhatja ki.
A “Love House”-ba költözve Shoko biztos benne, hogy itt találja meg a szerelmet; de amikor a lakók közötti kapcsolatok felforrósodnak, Shoko szerelmi élete a nem létezőből bonyolulttá válik. Shoko hamarosan a rivalizálás, a vágy és a hazugságok hálójába keveredik, és azon találja magát, hogy vajon tényleg ez a legjobb módja a szerelem megtalálásának?

A “Shojo Love” című mangasorozat adaptációja. -Szűz Shoko-san-” című mangából, melyet Yamashina Tina írt, a “Virgin Love” egy 2023-as japán romantikus dráma, melyet Yoshino Mamoru rendezett.

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

1
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Japán, Fordító » Lilly, Sorozatok, Sorozatok » Japán

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?