Menü Bezárás

Branding in Seongsu

Fordító: Kurocchii és Ynonline8 • Editor: Kurocchii

Időtartam: 24×35 perc

So Eun Ho (Lomon) legfőbb mottója mindig is a YOLO – azaz “csak egyszer élsz” volt. A helyes és fiatalos fiú egy Seongsuban található marketingügynökség legidősebb gyakornoka, munkahelyén viszont nem mindenki értékeli a laza és gondtalan hozzáállását. 

Az ügynökség legfiatalabb marketing csoportvezetőjeként Kang Na Eonnak (Kim Ji Eun) nagy áldozatokat kellett hoznia, hogy eljusson a jelenlegi pozíciójáig. Na Eon eddig minden projektet sikeresen teljesített, amit a kezébe adtak, így az iparágban már-már legendává vált a neve. A szigorú elvei miatt viszont nem nézi jó szemmel az olyan komolytalan gyakornokokat, mint amilyen Eun Ho is.

Kölcsönös gyűlöletük és számtalan ellentétük ellenére Eun Ho és Na Eon élete megmagyarázhatatlanul összefonódik, amikor egy váratlan csók hatására a lelkük a másik testébe kerül. Így, hogy kénytelenek szó szerint egymás cipőjében járni, vajon megtanulják értékelni és tisztelni egymást? És vajon ez lesz a kulcs ahhoz, hogy visszakapják a saját testüket?

Szereplők

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[Folyamatban]

2
0
Posted in Ahn Yun Hong, Fordító » Kurocchii, Fordító » Ynonline8, Jeong Yi Rang, Kim Ho Young, Kim Ji Eun, Lomon, Sorozatok, Sorozatok » Korea, Yang Hye Ji

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?