Menü Bezárás

Today’s Webtoon

Fordító: Phoenix • Editor: Xialongne

Időtartam: 16×70 perc

On Ma Eum (Kim Se Jeong) egykor a nemzeti dzsúdócsapat tagja volt, és egész élete a sport körül forgott. De amikor egy kemény meccsen bokaszalag-szakadás miatti sérülést szenved, kénytelen végignézni, ahogy minden álma, hogy folytassa a sportot, szertefoszlik körülötte. Most, hogy profi dzsúdosként való karrierje teljesen véget ért, Ma Eumnak meg kell találnia a módját, hogy összeszedje magát és továbblépjen.
Mindenféle álom nélkül, ami hajtja, Ma Eum nem igazán tudja, mihez kezdjen ezután. Első nem sporttal kapcsolatos munkáját egy webtoon-szerkesztőségben kapja, Ma Eum nehezen alkalmazkodik. Ma Eum nem tud kapcsolatot teremteni a munkatársaival, és nehezen illeszkedik be, mivel sportolói élete miatt kissé nyers. Ezen túlmenően, a munka, amit kapott, egyszerűen nem olyan, mint amihez hozzászokott. Ma Eum nehezen alkalmazkodik új életéhez, és azon tűnődik, vajon megtalálja-e valaha is a módját, hogy újra boldog legyen.
Szerencsére az idő múlásával és munkatársai, Goo Jun Yeong (Nam Yoon Su) és Seok Jin Hyung (Daniel Choi) segítségével Ma Eum lassan kezd belerázódni az új életébe. Ahogy az életében zajló küzdelmek kezdenek eloszlani, Ma Eum azon kapja magát, hogy egy új álom felé törekszik. A kérdés csak az, hogy lesz-e elég ereje ahhoz, hogy ezt az álmot valóra váltsa?

A Naoko Matsuda japán mangasorozatából, a “Junhan Shuttai!”-ból adaptált “Today’s Webtoon” egy 2022-es koreai vígjáték dráma, melyet Jo Soo Won rendezett.

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

0
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Korea, Fordító » Phoenix, Sorozatok, Sorozatok » Korea

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?