Menü Bezárás

You Raise Me Up

Fordító: Szami

Időtartam: 8×45 perc

A 31 éves Do Yong Shik (Yoon Shi Yoon) nincs a legjobb formában. Bár évek óta próbálkozik, még nem sikerült letennie a közalkalmazotti vizsgát. Meg van győződve arról, hogy ezúttal sikerülni fog, de a hosszú éveken át tartó tanulás testileg-lelkileg megviselte. A tanulás mellett semmi más nem érdekelte, így óhatatlan, hogy ezalatt több módon is elengedte magát. A pocakot eresztett és libidót vesztett Yong Shik végül kénytelen beismerni, hogy ideje szakember segítségét kérnie. Büszkeségét félretéve időpontot kér egy urológustól, de a rendelőbe érve elborzadva látja, hogy az orvos első szerelme, Lee Ru Da (Hani). 

A tehetséges, és ígéretes karrier előtt álló Ru Da sora láthatóan jól megy. Egyetlen dolog zavarja csak, a bosszantóan magabiztos barátja, Do Ji Hyuk (Park Ki Woong), aki naphosszat azt fitogtatja, milyen tökéletes. Ru Da gyakran azzal próbálja letörni Ji Hyuk szarvait, hogy a csodáltos első szerelmével dicsekszik neki. Mikor a rendelőben találkozik Yong Shikkel, megdöbbenve szembesül vele, mennyire megváltozott a férfi. Kínosan érinti, hogy a férfi, akiről annyit áradozott, már cseppet sem olyan, mint rég. Hogy mentse a menthetőt, Yong Shikot a szárnyai alá véve egy látszólag lehetetlennek tűnő küldetésbe kezd – segít helyrehozni a férfi önbecsülését. Vajon sikerülhet elérnie egy ilyen radikális változást?

A “You raise me up” – “Te adsz erőt” egy 2021-ben készült romantikus vígjáték első szerelmekről és második esélyekről Kim Jang Han rendezésében.

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

2
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Korea, Fordító » Szami, Sorozatok, Sorozatok » Korea

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?