Menü Bezárás

Yong An Dream

Fordító: Szebszisz

Időtartam: 24×45 perc

A Nyugati-csatorna összeomlásával, Yong’an fővárosa azonnal káoszba fullad. Az összeomlásért és az azt követő káoszért felelős Munkaügyi minisztert, Shen Wenqit, bebeörtönözik a Császár parancsára. Mivel a Császár nem elégszik meg a miniszter leváltásával, elrendeli az egész házának elpusztítását is. Shen Wenqi lányai, Shen Ren és Shen Zhen elhagyták otthonukat és egyik napról a másikra elszegényednek.
Egy gondoskodást igénylő beteg testvérrel, Shen Zhen kozmetikai boltot nyit Chang’an-ban, hogy biztosítsa a megélhetésüket. Eközben Lu Shiyant-t, az összeomlott híd kivizsgálásban felelős hivatalnokot, visszatérő álmok nyugtalanítják, melyekben egy titokzatos nő sorsa összefonódik az övével. Megdöbbenve fedezi fel, hogy a nő nem más, mint Shen Zhen. Óvatosan közeledve hozzá, Shiyan végül megtalálja a módját, hogy együtt dolgozzon vele és megfejtsék az lány apjának ügye körüli rejtélyt.
Együtt kutatva az igazságot, váratlan érzések kezdenek virágozni köztük. A fokozatosan erősödő vonzalmuk létfontosságú kulcs lesz az igazság feltárásában vagy hátráltatja a folyamatban lévő nyomozást?

Szereplők

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

8
0
Posted in Ding Jie, Fordító » Szebszisz, Jeremy Tsui, Liu Hai Kuan, Ouyang Nana, Sorozatok, Sorozatok » Kína, Sun Jian, Tang Zhen Chao, Xia Nan, Yang Zhen

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

3 Hozzászólás