Menü Bezárás

Emperor or Boss

Fordító: Xialongne • Editor: Lilly

Időtartam: 6×30 perc

Huszonnegyedik születésnapján Fu Bao (Dawn Chen) véletlenül egy rendkívül szokatlan ajándék birtokába jutott: egy füzet, amely azt állította, hogy kívánságokat teljesít. Nem igazán hitt abban, hogy a notesz állításai igazak, Fu Bao úgy döntött, hogy nem árthat egy kis szórakozás a könyvvel. Anélkül, hogy igazán meggondolta volna, mit tesz, Fu Bao megosztotta a titokzatos noteszzel a kívánságát, hogy szerelmes legyen.
Amikor másnap reggel arra ébredt, hogy az ágyban találja magát a tagadhatatlanul jóképű főnökével, Wei Leivel (Yi Xiao Wei), Fu Bao nem tudja, mit gondoljon. Vajon tényleg működött a könyv? Sajnos a Wei Lei-vel való hirtelen összetalálkozás csak a kezdete Fu Bao problémáinak. A könyv varázserejét felhasználva az időben való utazásra, az eredeti tulajdonos eljött, hogy visszakövetelje, ami jogosan az övé. Li Ming Shi (Yang Ze) megjelenik Fu Bao bejárati ajtaján, és azt állítja, hogy ő egy ősi uralkodó, és minden szándéka az, hogy visszavegye, ami az övé. Sajnos minden jól megtervezett tervét Fu Bao meghiúsítja.
Ming Shi-t a modern világába rántva Fu Bao segít az elveszett uralkodónak eligazodni a modern világ veszélyei között, miközben megpróbálja kibogozni a zavaros kapcsolatot, amelyet most Wei Lei-vel ápol. Mivel a szíve hol az egyik, hol a másik irányba húzza, hogyan fogja Fu Bao megtudni, melyik férfi tartja igazán a szívét?
Az időutazás és az igaz szerelem imádnivaló története, a “Császár vagy főnök” egy 2021-es kínai romantikus vígjáték, amelyet He Jia Nan rendezett.

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

1
0
Posted in Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » Xialongne, Sorozatok, Sorozatok » Kína

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

3 Hozzászólás