Menü Bezárás

The Queen of Attack

Fordító: Xialongne • Editor: Lilly

Időtartam: 12×30 perc

Iskolába járt, a barátaival lógott, és imádott rajongani kedvenc bálványáért, Jing Qingért (Ryan Cheng). De Weiwei életének volt egy olyan aspektusa, ami messze nem volt normális. A szinte emberfeletti erővel megáldott Weiwei hihetetlen atléta volt, lenyűgöző rekordokkal. Mégsem a kivételes ereje volt az, ami örökre megváltoztatta Weiwei életét, hanem valami egészen más.

Weiwei rejtélyes módon egy történelmi drámába kerül, amelynek főszereplője első számú bálványa, Jing Qing, de nemsokára rájön, hogy nem ő a show sztárja, hanem a kegyvesztett császárnő szerepében van, akinek a harmadik epizódban meg kell halnia. Weiwei nem hajlandó elfogadni karaktere tragikus sorsát. Jól ismeri a drámák cselekménymechanizmusát, úgy dönt, hogy felhasználja tudását, hogy megváltoztassa a végzetet.

Weiwei elhatározza, hogy a dráma hősnője lesz, és elnyeri Jing Qing császár szívét, ezért munkához lát. Ám a forgatókönyvtől való eltérés nehezebbnek bizonyul, mint azt kezdetben gondolta. Vajon Weiwei képes lesz-e megváltoztatni a sorsát, és elnyerni a férfi szívét, akit szeret, vagy kénytelen lesz elfogadni karaktere tragikus sorsát?

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

0
0
Posted in Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » Xialongne, Sorozatok, Sorozatok » Kína

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

1 Hozzászólás