Menü Bezárás

She is the One

Fordító: Lilly • Editor: Xialongne

Időtartam: 24×45 perc

Yuan Yue Yue (Li Nuo) a húgának adva ki magát, hogy fedezze testvére néhány évvel ezelőtti hibáját, beleegyezett, hogy hozzámegy egy Wen Jin Chen (Pei Zi Tian) nevű, ultragazdag üzleti örököshöz, akivel a családja kérésére soha nem is találkozott.
Az esküvő napja azonban szomorúan kezdődik. És amikor megérkezik az esküvő helyszínére, elborzadva tapasztalja, hogy az egyetlen kiállított kép a róla készült fotók. A helyzetet tovább rontja, hogy Wen Jin Chen egy munkahelyi megbeszélés miatt késik, így Yuan Yue Yue az oltárnál várakozik.
A lány hirtelen úgy dönt, hogy elszalad, és mindenkit kikerül, aki megpróbálja megállítani. Egy autó áll meg, a lány kirángatja a sofőrt és elmenekül – nem is sejtve, hogy a járműben valójában Wen Jin Chen ül az anyósülésen.
Amikor rájön, megállítja az autót, és kiszállnak. A férfi megfenyegeti, hogy feladja a rendőrségen, miközben a nő kegyelemért könyörög, még mindig nem tudva, hogy a férfi kicsoda.
Amikor azonban egy igazi autótolvaj ellopja a kocsit, Yuan Yue Yue magára ölti a tornacipőt, és üldözőbe veszi – Wen Jin Chen pedig ámulatba esik.
A pár elhatározza, hogy újra találkozik, és a házassági nyomás ismét erősödni kezd – de vajon ezek a baljós kezdetek valódi románchoz vezethetnek-e, még azután is, hogy felfedezik egymás valódi személyazonosságát?
A “She Is the One” egy 2021-es kínai drámasorozat, amelyet Chen Shi Yi rendezett.

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

3
0
Posted in Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » Lilly, Sorozatok, Sorozatok » Kína

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?