Menü Bezárás

The Royal Bride

Fordítók: Phoenix és Xialongne • Editor: B.Lady

Időtartam: 118 perc

Quyen (Ninh Duong Lan Ngoc) a vietnami televízió pletykakirálynője. A “Showbiz Face-off” című sikeres talk showműsora, amelyben Ms. Q-ként ismert, hatalmas népszerűségnek örvend, de a pletykák terjesztésére és a botrányok elvetésére specializálódott – ami miatt vendégei gyakran dührohamot kapnak élőben a tévében, amikor a nő leleplezi titkaikat. Emellett egy éve randizik barátjával, Jackkel (Le Xuan Tien). Aztán egy nap, egy vacsora közben Jack úgy dönt, hogy felteszi a nagy kérdést, és Quyen igent mond.

Mielőtt azonban összekötnék az életüket, Jack szeretné, ha a lány találkozna az édesanyjával, az egykori A-listás színésznő Thai Tuyet Mai-val (Le Khanh). Utóbbi egykori A-listás filmsztár, de sok évvel ezelőtt az idilli Hue üdülőhelyen bujkált. Amikor megérkezik, megtudja, hogy Jack családja mesésen gazdag és nemesi származású, és hogy Jack a családi vagyon egyetlen örököse. Thai Tuyet Mai azonnal ellenszenvet érez Quyen iránt, mivel méltatlannak tartja a fiához, és megpróbálja rávenni, hogy helyette egy magas származású gyerekkori barátnőjét vegye el. Jack azonban nem hajlandó lemondani Quyen iránti szerelméről, és a nagyanyja meglepő módon a fiatalabb nő pártját fogja. De ki nyeri a végső csatát – az anya vagy a szerető?

“A királyi menyasszony” egy 2020-as vietnami film, amelyet Nam Cito, Bao Nhan és Nhat Anh rendezett.

Előzetes

» kattints ide.

Továbbiakért jelentkezz be!
0
0
Posted in Befejezett » Filmek, Befejezett filmek » Vietnám, Filmek, Filmek » Vietnám, Fordító » Phoenix, Fordító » Xialongne

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?