Menü Bezárás

I Will Be Your Bloom

Fordító: Bailong

Időtartam: 10×60 perc

Volt egy idő, amikor Nakamachi Asukának (Honda Tsubasa) mindene megvolt az életben, amire vágyott. Egész életében az volt a vágya, hogy tanár lehessen, és a diákjait mindenben támogathassa. Ez be is következett azáltal, hogy egy helyi középiskolában lett tanár. De harminc éves korára, Asuka álmai egy csapásra semmivé lettek.
Egy kudarcot követően, Asuka arra kényszerült, hogy felhagyjon az álmával, és a tanári pályával. A világtól visszavonulva, a nővérére támaszkodva élte Asuka az életét. Hogy megpróbáljon újra lábra állni, és a nővére támogatásától mentesülni, elfogad egy állást, mely során egy kollégiumba kell költöznie, házvezetőként, és az ott élőkről kell teljes körűen gondoskodnia.
A kollégiumban egy népszerűtlen fiúbanda él, melynek vezetője, Asuka meglepetésére, egy volt tanítványa Sagami Dan (Takahashi Fumiya). A csapat tagjai között a hangulat letargikus, a feloszlatás állandó félelme miatt. Asuka közbenjárásának köszönhetően a banda egy utolsó lehetőséget kap az ügynökségüktől, hogy megmentsék a karrierjüket.
Dant, volt tanára, Asuka bíztatta korábban, hogy kövesse az álmait, és ő volt az, aki megadta neki a kezdő lökést. Most hirtelen a páros fordított helyzetben találja magát és most Dan válik azzá, aki inspirációt és erőt adhat Asukának.
Vajon képes lesz Asuka túltenni magát korábbi kudarcán, és egy új álmot követni? Vajon a leáldozóban lévő fiúcsapat képes lesz hamvaikból feltámadva sikereket elérni?

Az “Én Leszek A Virágzásod” egy elragadóan imádnivaló 2022-es Japán történet, melyet Tsuboi Toshiro és Kato Naoki rendezett.

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

2
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Japán, Fordító » Bailong, Sorozatok, Sorozatok » Japán

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

2 Hozzászólás