Menü Bezárás

Melo is My Nature

Fordító: MetallicRose • Editor: Xialongne

Időtartam: 16×60 perc

A 30 éves barátnők egy csoportja – Im Jin Joo (Chun Woo Hee), Lee Eun Jung (Jeon Yeo Bin) és Hwang Han Joo (Han Ji Eun) – a szórakoztatóiparban dolgozik, de mindegyikük teljesen más körülmények között találja magát.
Im Jin Joo televíziós drámasorozatok forgatókönyvírója. Irodalmi álmai gyakran beleszólnak az írásába, és furcsa személyiségének köszönhetően gyakran beszélget élettelen tárgyakkal. Eközben Hwang Han Joo egy produkciós cég marketingosztályát vezeti, és nehezen tud lépést tartani a munkájával – nem kis részben az anyasággal járó szüntelen nyomás miatt. Lee Eun Jung pedig egy egyszemélyes dokumentumfilmgyártó céget vezet. A trió élete kezd megváltozni, és Lee Eun Jung egyik filmje meglepetésszerűen sikerré válik, ami a közvélemény figyelmének középpontjába teszi.

Úgy tűnik, hogy a barátok számára a szerelem is beköszönt. Im Jin Joo furcsa módon vonzódik Son Beom Soo-hoz (Ahn Jae Hong), egy drámaproducerhez, aki nemrég szakított a barátnőjével. Hwang Han Joo feje pedig elcsavarodik, amikor az új alkalmazott, Chu Jae Hoon (Gong Myung) csatlakozik a marketingcsapatához. Hogyan fog alakulni a barátok élete, ahogy a karrierjük különböző utakon halad és a románc virágzik – és mit tartogat számukra a jövő?

A “Melo Is My Nature” egy 2019-es dél-koreai Viki Original drámasorozat, amelyet Kim Hye Young és Lee Byeong Heon rendezett.

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

1
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Korea, Fordító » MetallicRose, Sorozatok, Sorozatok » Korea

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

1 Hozzászólás