Menü Bezárás

Let Me Be Your Knight

Fordító: Cherokee • Editor: Xialongne

Időtartam: 12×65 perc

A világszerte népszerű idol együttes, a Luna vezetője és producere, Yoon Tae In (Lee Jun Young) sokak szerint a világ legnagyobb idolja. Tae In igazi zenei zseni, zenéje példátlan globális rajongótáborra tett szert, de világhírnevének ára van. A zenekar legutóbbi albumának sikertelenségével Tae In a somnambulizmus, vagyis az alvajárás jeleit kezdte mutatni. A növekvő stressz miatt Tae In alvajárási problémája egyre csak súlyosbodik, és azon tűnődik, hogyan fogja valaha is kordában tartani ezt az új problémát.

In Yoon Joo (Jung In Sun) idegenvezetőként dolgozik, és valójában csak egy célja van az életben: hogy egy nap az álmai háza tulajdonosa legyen. Bár jelenlegi munkája nem sokat segít neki ennek az álomnak a megvalósításában, váratlanul ígéretes helyzetben találja magát, miután egy véletlen találkozás a világ legnépszerűbb bálványával mindkettejük sorsát meghatározza. A helyzetet kihasználva Yoon Joo valahogyan bejut Luna rezidenciájára; ahol gyorsan megkérik, hogy gyógyítsa meg Tae In-t. Bár Yoon Joo egyáltalán nem rendelkezik orvosi képesítéssel, beleegyezik, hogy Tae In “orvosának” adja ki magát; de nem könnyű együtt élni egy olyan férfival, aki azt hiszi, hogy ő az univerzum középpontja.

A nehézkes kezdet ellenére Yoon Joo mindent megtesz, hogy segítsen Tae In-nek; de bármennyire is igyekszik, úgy tűnik, semmi sem elég jó. Vajon képes lesz-e segíteni ennek az önző bálványnak, hogy leküzdje saját akadályait, vagy végül ő lesz a legnagyobb akadály mind közül?

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

2
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Korea, Fordító » Cherokee, Sorozatok, Sorozatok » Korea

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?