Menü Bezárás

An Ancient Love Song

Fordító: Esum • Editor: Xialongne

Időtartam: 14×35 perc

Shen Buyan (Guo Jia Nan) népszerű történelmi regényíróként és professzorként is jól ismeri az ókori világot. Amikor azonban megmagyarázhatatlan módon visszarepül az ősi Akácia korába, hamar rájön, hogy nem minden igaz, amit a múltról olvasott; különösen, ha a “démoncsászárnőről”, Lu Yuanról (Zhang Ya Qin) van szó.
A Yuan történeteit jól ismerő Buyan meglehetősen óvatos a fiatal nővel szemben, amikor először keresztezik útjaikat. De amikor nyilvánvalóvá válik, hogy Yuan segítségére kell támaszkodnia, ha valaha is fel akarja fedni ennek az ősi korszaknak a rég elfeledett titkait, Buyan-nak nincs más választása, mint félretenni a kételyeit és megbízni benne. Együtt indulnak útnak, hogy kiderítsék az igazságot, de Buyan hamarosan rájön, hogy a történelemkönyvekben szereplő Yuan teljesen más, mint a mellette álló fiatal nő; ami elgondolkodtatja, hogy ha a Yuanról szóló történetek mások, akkor a történelem mely más darabjait változtatták meg az idők során?
Yuan mellett utazva Buyan elszántsága, hogy feltárja Akácia titkait, elkerülhetetlenül olyan útra tereli őket, amely örökre megváltoztatja a történelem menetét. De a múlt megváltoztatása eléggé súlyos következményekkel jár. Mit fognak tenni, ha rájönnek, hogy a történelem megváltoztatása a személyes idővonalukat is megforgatta?
A történelem, a romantika és a rejtély fantasztikus keveréke, az “An Ancient Love Song” egy 2023-as kínai történelmi fantasy dráma, amelyet Zhi Zhu rendezett.

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

0
0
Posted in Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » Esum, Sorozatok, Sorozatok » Kína

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

1 Hozzászólás